eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
2020. június 19-én készült kép, amelyen Novak Djokovic szerb teniszező (k) szurkolóinak körében látható Zárában. 2020. június 23-án Djokovic bejelentette, hogy a koronavírus-vizsgálat fertőzöttséget mutatott ki nála és a feleségénél is az általa kezdeményezett Adria Tour balkáni tenisztorna-sorozat zárai állomása után. A sorozat hátralévő két tornáját törölték.
Nyitókép: MTI/AP/Zvonko Kucelin

Djokovic már nem koronavírusos

A világelső Novak Djokovicnak és feleségének is negatív lett a legutóbbi koronavírus-tesztje.

A szerb teniszező kommunikációs csapata csütörtökön közleményben jelentette be, hogy mindkettőjüket Belgrádban ellenőrizték, ahol azt követően vonultak karanténba, hogy 10 napja kiderült, elkapták a vírust. Egyúttal azt is közölték, hogy a játékosnak és a nejének sem voltak tünetei.

Djokovic az általa szervezett Adria Tour zárai (Zadar) versenyén kapta el a koronavírust, csakúgy mint a bolgár Grigor Dimitrov, a horvát Borna Coric és a szerb Viktor Troicki. A teniszezők és Djokovic felesége mellett a szerb játékos edzője, Goran Ivanisevic, erőnléti edzője, Marko Paniki, továbbá Dimitrov trénere, Christian Groh is fertőzött lett. A sorozatot és annak szervezőit sok bírálat érte amiatt, hogy nem tartották be a higiéniai előírásokat, ráadásul nyilvánosságra került egy videofelvétel, amelyen gondtalanul együtt ünneplő játékosokat látni.

A szervezők már múlt héten bejelentették: az Adria Tour további eseményeit nem rendezik meg. A belgrádi és zárai meccsek után a mezőny Banja Lukában és Szarajevóban is pályára lépett volna, de ezeket az állomásokat törölték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×