eur:
393.11
usd:
363.57
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Torino, 2018. október 2.Paulo Dybala, az olasz Juventus játékosa ünnepel, miután megszerezte csapata első gólját a svájci Young Boys együttese ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája második fordulójában, a H csoportban játszott mérkőzésen a torinói Allianz Arénában 2018. október 2-án. (MTI/EPA/Peter Schneider)
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Schneider

Dybala, Cristiano Ronaldo és Douglas Costa is szerzett gólt

Ötven percen keresztül tudta a Genoa éppen a Juventustól kölcsönvett kapusa, Mattía Perin feltartóztatni a bajnoki címvédő világklasszis csatárait. A második félidő nagy részében aztán érvényesült a Juve nagyobb tudása. Az olasz labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a Juve 3-1-re nyert a Genoa otthonában.

A Maurizio Sarri együttesének góljait Paulo Dybala (50. perc), Cristiano Ronaldo (56. perc) és Douglas Costa (73. perc) szerezték, a hazaiak közül Andrea Pinamonti szépített a 77. percben.

A Juventus nagyon fontos győzelmet aratott, mert többnyire nem megy neki a Marassi Stadionban, az előző hat ottani bajnoki mérkőzéséből hármat elveszített.

A nap másik mérkőzésén a Lazio 2-1-re nyert a Torino otthonában. A tabellán a Juve előnye négy pont.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×