eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Életének 48. évében, súlyos betegség után elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya 2020. június 18-án. A felvétel 2013. július 28-án a barcelonai vizes világbajnokságon készült.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Nézze meg a boldog Benedek Tibor interjúját az InfoRádióban

A magyar vízilabdában ő volt az első, aki nemcsak játékosként, hanem szövetségi kapitányként is világbajnok lett. A nagy győzelem után, 2013 augusztusában volt az InfoRádió Aréna című műsorának a vendége.

Hosszú betegség után csütörtökön elhunyt a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor. Nemcsak játékosként volt azonban sikeres, hanem edzőként is: visszavonulása után Kemény Dénes segítője volt, majd 2013-ban átvette tőle a válogatott irányítását. Rögtön az első világversenyen, a barcelonai világbajnokságon aranyéremig vezette megfiatalított csapatát.

Közvetlenül a nagy siker után volt az InfoRádió Aréna című műsorának a vendége, és hosszasan beszélt a magyar vízilabda lényegéről, a siker összetevőiről és saját boldogságáról.

Nézze meg a teljes interjút:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×