eur:
392.89
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Vogel Soma kapus (b) és Märcz Tamás szövetségi kapitány ünnepli a magyar válogatott győzelmét a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának döntőjében játszott Magyarország - Spanyolország mérkőzés után a Duna Arénában 2020. január 26-án. A magyar csapat a döntőben 9-9-es rendes játékidő után az ötméterespárbajban 5-4-re legyőzte Spanyolországot. A magyarok összességében 13. alkalommal és 21 év szünet után lettek újra a kontinens legjobbjai.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Vízilabda: döntöttek a kapitányok szerződéséről

Az olimpiai felkészülés nyugodt légkörének biztosítása érdekében egy évvel meghosszabbították Märcz Tamás és Bíró Attila, a magyar férfi és női vízilabda-válogatott szövetségi kapitányának szerződését.

A vlv.hu szakportál beszámolója szerint erről a magyar szövetség elnöksége döntött azon a hétfői ülésén, amelyet követően bejelentette, hogy minden versenysorozatot töröl a koronavírus-járvány miatt.

Märcz Tamás együttesének már biztos a tokiói indulása, mivel januárban a Duna Arénában rendezett Európa-bajnokságon aranyérmes lett, míg a hazai közönség előtt bronzérmes női csapat egy kvalifikációs tornán szerezhet olimpiai kvótát. Ezt a viadalt eredetileg márciusban Triesztben rendezték volna, de elhalasztották, a vizes sportágakat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) döntése értelmében pedig 2021. január 17. és 24. között pótolják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×