eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
A dél-afrikai Cameron van der Burgh a férfi 50 méteres mellúszás előfutama előtt a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 25-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

„Ez messze a legrosszabb vírus” – az olimpiai bajnok úszó üzenete

Cameron van der Burgh, a dél-afrikaiak olimpiai bajnok úszója a közösségi oldalán osztott meg részleteket egészségi állapotáról.

A 2018-ban visszavonult úszót is megfertőzte a koronavírus két héttel ezelőtt.

Azt írta: "ez messze a legrosszabb vírus, amellyel valaha is harcoltam, noha én nyilvánvalóan egy egészséges, fiatal ember vagyok, akinek nincsenek tüdőproblémái és egészséges életet él".

Az olimpiai és világbajnok sportoló kiemelte: a legsúlyosabb tünetei, mint például a magas láz, már elmúltak, változatlanul küzd a szélsőséges mértékű fáradtsággal. Már a sétálás is kimeríti. Emellett a köhögéstől sem tud megszabadulni.

Mint írta, mivel úgy tűnik, az olimpiai játékokat megtartják, a tovább készülő sportolók szükségtelen veszélynek teszik ki magukat.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 21:47
×
×
×
×