eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Faragó Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó, a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének tagja az egyesület rendezvénye után a budapesti Danubius Hotel Gellért szállodában 2015. május 13-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Faragó Tamás a férfiak esélyeiről: Montenegró kiválóan csinálja a semmit

A magyar férfi vízilabda-válogatott bejutott a legjobb négy közé a Duna Arénában zajló Európa-bajnokságon, miután a negyeddöntőben 14-10-re legyőzte az orosz csapatot. Az olimpiai és világbajnok Faragó Tamás értékelt az InfoRádióban.

A magyar válogatott szakmai stábja és a játékosok sem voltak felhőtlenül elégedettek, ahogyan (14-10) Oroszországot legyőzve az elődöntőbe jutotta a budapesti vízilabda-Eb férfitornáján szerda este, főleg a sok kapott gól miatt.

"Jogos az önkritika" - fogalmazott az InfoRádióban a látottakat értékelve Faragó Tamás olimpiai és világbajnok vízilabdázó. "Már csak azért is, mert nem voltunk annyira élesek és látványosak. De azért jól játszottunk.

Egy orosz csapatot 4 góllal legyőzni nem kis feladat, ráadásul szép gólokat lőttünk, szép összjátékok voltak.

Talán azon pillanatokra gondoltak a játékosok és a kapitány, amelyek majd Montenegró ellen várnak a csapatra" - utalt a közelgő elődöntőre.

Arra a kérdésre, hogy Montenegró nagyon más "káposzta"-e, mint Oroszország, azt mondta, leendő ellenfelünk régies vízilabdát játszik, ahol "nem kell csinálni semmit", de azt nagyon-nagyon jól. "Erre képesek, ráadásul jó játékosokkal rendelkeznek, a játékosok többsége Olaszországban játszik, és ugyanaz a céljuk, mint a magyaroknak, olimpiai kvótát akarnak szerezni. Ráadásul a nemzeti öntudat bennük is nagyon erős, szeretnének Európa-bajnokságot nyerni."

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×