eur:
386.93
usd:
355.59
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Juraj Kucka (j2), a szlovák, valamint Kádár Tamás (b), Kleinheisler László (b2) és Kalmár Zsolt, a magyar válogatott játékosai a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen a felvidéki Nagyszombatban (Trnava) 2019. március 21-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Kulcsember hagyja ki a walesi Eb-selejtezőt

Nem léphet pályára a Wales-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn Kleinheisler László, akit a horvátok elleni idegenbeli találkozón állítottak ki.

A magyar szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a középpályás kétmeccses eltiltást kapott az európai szövetség (UEFA) fegyelmi bizottságától. Noha ebből egyet az azeriek elleni hazai találkozón letöltött, Marco Rossi szövetségi kapitány nem számíthat rá november 19-én, Cardiffban, a sorsdöntő összecsapáson. Ha a magyar válogatott nyer, úgy ott lesz a 2020-as kontinensviadalon.

A jövő nyári Eb-t 12 ország egy-egy stadionjában rendezik, Budapesten három csoportmérkőzésre és egy nyolcaddöntőre kerül sor. Ha a magyar válogatott kijut, akkor legalább két találkozóját hazai pályán vívhatja a csoportkörben.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 19:54
×
×
×
×