eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Varga Dénes, a magyar válogatott játékosa a férfi vízilabda csoportkörének első fordulójában Új-Zéland ellen játszott mérkőzésen a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 15-én. Magyarország - Új-Zéland 24-4.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Varga Dénes: szimpla győzelem, ez a minimum elvárásom

A szezon első komoly tétmérkőzése vár az elmúlt idényt öt trófeával záró Ferencváros férfi vízilabdacsapatára: a fővárosi együttes a Bajnokok Ligája csoportkörében szerdán a Hannovert fogadja. Varga Dénes csapatkapitány abban bízik, hogy féken tudják majd tartani a német együttes legjobb lövőit.

A csapat egyfelől kezdeti, bizonyos szempontból ugyanakkor előrehaladott fázisban van, fogalmazott az olimpiai és világbajnok vízilabdázó, kifejtve: két-három olyan játékos van, akinek fel kell vennie még a ritmust, azonban ők nagyon fogékonyak erre, és gyorsan képesek is lesznek rá, emelte ki az InfoRádiónak Varga Dénes.

Miután meccseket még nem nagyon játszott, így a válogatott csapatkapitánya előtt is kérdés, hogy ő maga milyen formában van. Fizikálisan szeret "felkészültté válni" a szezon ezen szakaszában is, amikor nincsenek még igazán döntő meccsek. Úgy érzi, jól halad ezzel.

A Hannover ellen egy szimpla győzelemmel lenne elégedett, ami egyébként a minimum elvárása is a vízilabdázónak. Miután a német együttesnek sok veszélyes lövője van, ezért szeretnék őket "kevés gólon tartani", vagyis 6-7 kapott találat férhet csak bele, tette hozzá Varga Dénes.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×