eur:
395.11
usd:
368.1
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Fucsovics Márton az olasz Fabio Fognini ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában Londonban 2019. július 4-én.
Nyitókép: MTI/AP/Alastair Grant

Fucsovics is csapattag lett

Köves Gábor, a tenisz Davis Kupában szereplő magyar válogatott szakvezetője kijelölte az ukránok elleni csapatot.

A magyar szövetség (MTSZ) szerdai közleménye szerint Köves Gábor csapata a világcsoport osztályozóján a legerősebb összeállításban játszhat: a legmagasabban jegyzett magyar teniszező (64. a világranglistán) mellett ugyanis Balázs Attila (130.), Piros Zsombor (364.), Nagy Péter (602.) és Borsos Gábor (908.) is pályára léphet.

Az MTSZ jelezte: Piros szereplését megkérdőjelezi, hogy a héten Székesfehérváron zajló, 15 ezer dollár összdíjazású verseny páros küzdelmeiben bokasérülést szenvedett.

Az ukránok kapitánya Szerhij Sztahovszkij (147.), Ilija Marcsenko (430.), Eric Vanshelboim (717.) és Gyenyisz Molcsanov (páros 71.) játékára számít Budapesten.

Az összecsapást jövő szombaton és vasárnap a Sport11 sportközpontban rendezik meg, szombaton két egyéni, vasárnap pedig egy páros és két egyéni mérkőzés lesz.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Orbán Viktor Ukrajnában járt, eközben az orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter

Orbán Viktor Ukrajnában járt, eközben az orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter

Az európai állam- és kormányfők közül egyre kevesebben vannak, akik még nem látogattak el az orosz invázió sújtotta Ukrajnába - most már nem gazdagítja ezt a tábort Orbán Viktor sem, a magyar miniszterelnök ugyanis ma Kijevbe utazott. Ám eközben Szijjártó Péter külügyminiszter, aki gyakran jár Oroszországba, telefonbeszélgetést folytatott Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel - tudósított a Telex.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×