eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Babos Tímea a spanyol Carla Suárez Navarro ellen játszik az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes versenyének első fordulójában a New York-i Flushing Meadowsban 2019. augusztus 27-én. A találkozót Babos nyerte 6-2-re, mert ellenfele az első szett után sérülés miatt feladta a küzdelmet.
Nyitókép: MTI/EPA/John G. Mabanglo

US Open: megszólalt Babos a továbbjutása után

Pályafutása során harmadszor jutott a főtáblán a második fordulóba a US Openen. Nagy meccs vár rá.

Babos Tímea a második fordulóba jutott az amerikai nyílt teniszbajnokságon, miután kedden legyőzte a spanyol Carla Suárez Navarrót, aki az első játszma után sérülés miatt feladta a további küzdelmet.

"Azt azért kiemelném, hogy összességében jól játszottam. Tudom, hogy Carla Suárez Navarro jó ideje küszködik a hátával, nagyon sajnálom és a legjobbakat kívánom! Nyilván örülök a saját játékomnak és annak is, ahogyan kezeltem ezt a mérkőzést. Boldog vagyok, hogy továbbjutottam és az a legfontosabb, hogy készüljek a következő feladatra" - idézte a soproni teniszezőt hivatalos honlapja.

Babos pályafutása során harmadszor jutott a főtáblán a második fordulóba a US Openen.

Ellenfele a 64 között a mindössze 15 esztendős Cori Gauff lesz: az amerikai tinédzser az idei wimbledoni torna szenzációját okozta azzal, hogy a selejtezőből indulva egészen a nyolcaddöntőig menetelt.

Gauff két évvel ezelőtt döntős volt a juniorok között a US Openen, tavaly pedig veretlen maradt a Roland Garros korosztályos tornáján.

Női egyes, 1. forduló (a 64 közé jutásért):

Babos Tímea-Carla Suárez Navarro (spanyol, 28.) 6:2-nél Suárez Navarro feladta

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×