eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Az ausztrál Kyle Chalmers örül, miután aranyérmet nyert a riói nyári olimpia férfi 100 méteres gyorsúszásának döntőjében a Rio de Janeiró-i olimpia Uszodában 2016. augusztus 10-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Esteban Biba

Harmadszor is megműtötték a fiatal olimpiai bajnok szívét

Tizenkét éves kora óta vert ritmustalanul a szíve Kyle Chalmersnek.

Harmadszor esett át szívműtéten Kyle Chalmers, az ausztrálok 21 éves olimpiai bajnok úszója. Chalmers a hétfői operációt követően közösségi oldalán annyit jegyzett meg, hogy ismét szerencsésen alakult a beavatkozás, amellyel "egyszer és mindenkorra" megoldódott a szívproblémája.

Chalmersnél 12 éves korában állapítottak meg szívproblémát, amely gyors szívverést, légszomjat és ájulást okozhat.

Az úszó 2016-ban 100 méter gyorson aranyérmet nyert a riói olimpián, majd 2017-ben megműtötték a szívét. Visszatérése sikeres volt: tavaly négy aranyérmet gyűjtött a Nemzetközösségi Játékokon, múlt hónapban pedig a dél-koreai világbajnokságon második lett 100 méter gyorson.

Az ausztrálok olimpiai válogatóját jövő júniusban rendezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×