eur:
395.94
usd:
369.3
bux:
71895.77
2024. július 2. kedd Ottó

Sima magyar vereség a röplabda Eb-n

A magyar női röplabda-válogatott 3-0-ra kikapott Azerbajdzsántól a budapesti társrendezésű Európa-bajnokság csoportkörének negyedik játéknapján, a Papp László Sportarénában hétfőn.

A házigazda együttes az első szettben még tartani tudta a lépést az előző kontinenstornán negyedik helyezett riválisával, a másodikban azonban simán alulmaradt. A harmadik felvonásban megint nagy csatára késztette Jan De Brandt szövetségi kapitány együttese az azerieket, akik azonban 80 perc alatt így is győztek, második sikerüket szerezve a tornán.

Az egy győzelemmel és két vereséggel álló magyar válogatott kedden szabadnapos, szerdán 18 órától pedig a horvátokkal vív sorsdöntő meccset, majd a hollandok ellen zárja a küzdelmet a C csoportban, amelyből az első négy helyezett jut a nyolcaddöntőbe.

Címlapról ajánljuk
Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Az európai támaszpontokon tíz év után rendeltek el Charlie fenyegetettségi szintet, és azt sem lehet kizárni, hogy támadás készül valamelyik létesítmény ellen. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének egyetemi docense az InfoRádióban elmondta: valószínűleg a környező helyzet általános romlása miatt, elővigyázatosságból kellett ilyen biztonsági intézkedést hozni.

Képeken Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij találkozója - videó

A magyar miniszterelnök kedd délelőtt érkezett az ukrán fővárosba, hogy tárgyalásokat folytasson az ukrán elnökkel. A legfontosabb téma a béke megteremtésének lehetősége és az ukrán–magyar kapcsolatok aktuális kérdései.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×