eur:
394.53
usd:
364.83
bux:
71490.91
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője csapatának az RB Leipzig elleni mérkőzésén az első osztályú német labdarúgó-bajnokság 2019. március 30-i játéknapján Lipcsében.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Megszólalt Dárdai Pál a súlyos vereség után

A Hertha BSC 5-0-ra kapott ki az RB Leipzig otthonában a német futballbajnokság 27. fordulójában. A berliniek vezetőedzője szerint a vereség nagyobb különbségű is lehetett volna.

"Ez edzői karrierem legsúlyosabb veresége. Most nagyon fájdalmas, nem kezdenék elemzésbe, azt most jobb, ha hagyjuk. Egy dolgot azonban nem árt tudni: nincs meg az a kvalitásunk, amely több másik csapatnak megvan, mindenért nagyon meg kell dolgoznunk. Ezen a héten több játékos is később érkezett meg a nemzeti együttesétől, a kezdőcsapatból csak egyikük tudott teljes edzésmunkát végezni velünk. Végső soron ez most nem volt egy jó csapat, hátul és elöl sem” – mondta Dárdai Pál a Sky Sportsnak a Nemzeti Sport Online beszámolója szerint.

Hozzátette: a játékosok fejében sem volt minden rendben, és ha 8-0-ra kapnak ki, akkor sem szólhatna semmit.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Óriási változások jönnek az építőiparban: Lázár János fontos bejelentéseket tett

Óriási változások jönnek az építőiparban: Lázár János fontos bejelentéseket tett

Lázár János még nem döntött arról, marad-e a politikában. A miniszter hangsúlyozta az építőipar és az építésgazdaság fontosságát, külön kiemelve a kormányzati támogatások szerepét, amelyek hiányában nem vár kirobbanó növekedésre az idén. A kastélytörvény kapcsán javasolta, hogy a nehezen kezelhető állami kastélyokat magánszereplők vegyék át, hogy megmentsék őket a pusztulástól. Lázár emellett az építőipari beruházások újraindításának fontosságáról és a lakásépítési piac fellendítésének szükségességéről is beszélt, kiemelve a hitelkamatok csökkenésének hatását, valamint az otthonteremtési támogatások szerepét a Spakli 21 podcastnek az elmúlt időszak súlyponti feladatairól, célkitűzéseiről és várakozásairól adott interjújában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×