eur:
394.75
usd:
367
bux:
0
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Liu Shaolin Sándor (b) és öccse, Liu Shaoang (b2), valamint az olasz Yuri Confortola (j) és az izraeli Vladiszlav Bikanov a dordrechti rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság férfi 1500 méterének döntőjében 2019. január 12-én. Liu Shaolin Sándor arany-, Liu Shaoang ezüstérmet nyert.
Nyitókép: MTI/EPA/ANP/Vincent Jannink

Óriási bejelentés Debrecenben

Kontinensviadalt rendezhet jövőre a hajdúsági megyeszékhely.

A Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) döntése nyomán Debrecen rendezheti 2020-ban a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságot.

A magyar szövetség (MOKSZ) hétfői tájékoztatása szerint a kontinensviadalnak január 24. és 26. között a Főnix Csarnok ad majd otthont.

A magyarok idén négy arany-, négy ezüst- és egy bronzéremmel minden idők legeredményesebb Eb-szereplését zárták a hollandiai Dordrechtben.

Liu Shaolin Sándor összetettben és 1500 méteren, míg öccse, Liu Shaoang 500 méteren indulhat címvédőként a hazai rendezésű eseményen, ahogy az olimpiai bajnok férfi váltó is.

Schulek Csaba, a magyar szövetség ügyvezetője az InfoRádiónak azt mondta, hogy 350 millió forintos költségvetéssel számolnak.

Debrecen nem először lesz házigazdája nemzetközi versenynek a sportágban, hiszen 2013-ban világbajnokságot rendezett a város.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Emmanuel Macron táborát "majdnem sikerült eltörölni" - jelentette ki Marine Le Pen

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Teljesen megváltozhat az Ukrajnával kapcsolatos politika a nyugati atomhatalomban, Kijevet bombázták az éjjel az oroszok – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Teljesen megváltozhat az Ukrajnával kapcsolatos politika a nyugati atomhatalomban, Kijevet bombázták az éjjel az oroszok – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Vasárnap zajlottak a nemzetgyűlési választások Franciaországban, ahol az előzetes várakozásoknak megfelelően a Marine Le Pen nevével fémjelzett Nemzeti Tömörülés (RN) szerezte a legtöbb szavazatot. Az eredmények egyben azt is jelentik, hogy a szélsőjobboldali formáció előretörése átalakíthatja az Ukrajnával kapcsolatos párizsi politikát is. Az RN vezető politikusai korábban több alkalommal is azt mondták, hogy nem fogják megengedni, hogy francia katonák menjenek a kelet-európai országba. Közben folytatódtak az orosz rakétatámadások, az éjjel Kijev területét érték csapások. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×