eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Märcz Tamás szövetségi kapitány, valamint Jansik Dávid (b) és Bedő Krisztián (j) a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján tornáján a negyeddöntőben játszott Magyarország - Szerbia mérkőzésen 2018. július 24-én. A magyar válogatott 8-5-re kikapott a címvédő és olimpia bajnok Szerbia csapatától.
Nyitókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Montenegró vár majd a magyar pólóválogatottra

A magyar férfi vízilabda-válogatott az Európa Kupa áprilisi nyolcas fináléjának negyeddöntőjében csap össze ellenfelével Zágrábban.

A vlv.hu szakportál tájékoztatása szerint Märcz Tamás együttese az A csoport győzteseként a C jelű négyes másodikjával került össze a nyolc között.

A csoportok első két helyezettje jutott negyeddöntőbe, ahol még Spanyolország-Szerbia, Olaszország-Oroszország és Horvátország-Görögország mérkőzéseket rendeznek.

Az Európa Kupa zágrábi nyolcas döntőjéről az első három részvételi jogot szerez a június második felében sorra kerülő belgrádi világliga szuperdöntőre. Utóbbi torna győztese elsőként jut kvótához a 2020-as tokiói olimpiára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×