eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Hosszú időre kidőlt Vinícius Junior

A Real Madrid sérülés miatt két hónapig nem számíthat Vinícius Juniorra, a brazil labdarúgó kedden, az Ajax elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg.

A madridi klub szerdai tájékoztatása szerint a szélső jobb térdében szakadt el a szalag, azt azonban nem részletezték, hogy mindez mennyi kihagyást jelent. A spanyol sajtó viszont - hasonló sérülésekre hivatkozva - nyolc hétről számolt be.

A játékost a 35. percben cserélte le Santiago Solari vezetőedző, a holland vendégcsapat akkor már 2-0-ra vezetett, és végül - a 2-1-es hazai vereség után - a nyolcaddöntő visszavágóján óriási meglepetésre 4-1-re nyert, így 5-3-as összesítéssel búcsúztatta az előző három BL-kiírás győztesét. A Real múlt héten a spanyol Király Kupa elődöntőjének hazai visszavágóját bukta el a Barcelonával szemben, majd szombaton ugyancsak a nagy riválistól a bajnokságban is kikapott, így hátránya 12 pontra nőtt az éllovas katalánokkal szemben.

A 18 éves Vinícius Juniort a Real Madrid tavaly nyáron 45 millió euróért (14,2 milliárd forintért) szerződtette a brazil Flamengótól, és januártól már biztos kezdőjátékosnak számított a spanyol csapatban. Az első csapatban 28 tétmeccsen három gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×