eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Sebastian Vettel, a Ferrari német versenyzője teszteli versenyautóját a Barcelona melletti montmelói versenypályán 2019. február 18-án. A Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság szezonnyitó nagydíját március 17-én rendezik Melbourne-ben.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Falba csapódott Vettel

Ripityára ment a Ferrari orra a barcelonai teszten szerda délelőtt.

A barcelonai Forma-1-es tesztelés hatodik napjának délelőttjén újra a McLaren volt a leggyorsabb, míg Sebastian Vettel a falba állt a Ferrarival.

A Vezess.hu tudósítása szerint a McLaren megtartotta keddi fölényét, Carlos Sainz folyamatosan emelte a tempót, 1:17,144-es új tesztcsúcsot repesztett, igaz, egyszer a boxutca végén állt meg alatta a kocsi.

A délelőtt legmegrázóbb eseménye Sebastian Vettel balesete volt a 3-as kanyarban, technikai hiba miatt, orral egyenesen csapódott a falba; a német pilóta sértetlenül szállt ki, a Ferrari eleje összetört.

Vettel amúgy "ezüstérmes" időt ment Sainz mögött a délelőtt folyamán, a harmadik legjobb a Red Bull-menő Max Verstappen volt.

Rengeteget körözött a pályán Valtteri Bottas (75 kör) a Mercedesszel, de Daniel Ricciardo és Verstappen sem ment sokkal kevesebbet.

A közzétett eredmények alapján a visszatérő Robert Kubica 8. helyen zárt szerda délelőtt.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×