eur:
392.7
usd:
362.58
bux:
72132.83
2024. július 8. hétfő Ellák

Brutális jelenetek egy hazai futballmeccsen

Három kiállítást hozott a mérkőzés, az egyik játékos súlyosan megsérült.

A labdarúgó NB II 23. fordulójában parázs, feszült hangulatú meccset játszott a Tiszakécske a Mosonmagyaróvárral. A mérkőzés három kiállítást hozott, ráadásul a hazai csapat játékosa, Batizi-Pócsi Balázs súlyos sérülést szenvedett, Vágó Levente kiütötte három fogát - írja az Origo.

Az nso.hu beszámolója szerint a hazaiak már a 23. percben tíz főre fogyatkoztak, Kardos Norbert egy rossz ütemű becsúszás után egyből piros lapot kapott. A 43. percben kiegyenlítődött a létszám, Czár Richárd Huszti András letalpalása miatt megkapta a második sárgáját. A vezetést Mihály Dávid révén a szünet után megszerezte a Tiszakécske, és úgy tűnt, neki áll a zászló, mivel a 60. percben az Óvár kilenc főre fogyatkozott, miután Vágó Levente csúnyán lekönyökölte Batizi-Pócsi Balázst, akit le is kellett cserélni. A 91. percben Forgács András egy szabadrúgás után fejjel egyenlített.

"Batizi-Pócsi Balázs súlyos sérülést szenvedett, Vágó Levente kiütötte három fogát. A sérülés hatása alatt voltunk, nemcsak a szakmai stáb, hanem a játékosok is. Vezetésünk után le kellett volna zárnunk a mérkőzést, mert rengeteg helyzetet kihagytunk, csalódottak vagyunk" – értékelte a mérkőzést Szabó István, a Tiszakécske edzője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Politikai és piaci turbulenciák – kiszámíthatatlan hét vár ránk

Politikai és piaci turbulenciák – kiszámíthatatlan hét vár ránk

A héten számos igazlmas, nemzetközi adat érkezik. Kínában a gazdaság lassulása miatt erősödnek a deflációs félelmek, így a szerdai kínai inflációs adatot sok befektető fogja figyelni. Csütörtökön és pénteken amerikai infláció és termelői infláció jön, amit minden befektető árgus szemekkel fog figyelni. Az amerikai gazdaság már lassul, így akár egy jobb inflációs adat zöld utat adhat a szeptemberi kamatcsökkentésnek. Pénteken a Michigan-index jön, amelynek az inflációs várakozásokról szóló komponensét a Fed is figyelni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 7. 20:13
×
×
×
×