eur:
395.33
usd:
367.47
bux:
71570.38
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Twitter

Bemutatkozott a Ferrarinál Michael Schumacher fia

Michael Schumacher fia, Mick első ízben járt csapattagként a Ferrari központjában.

A Ferrari a múlt hétvégén, a Mexikóvárosban rendezett Race of Champions alatt jelentette be, hogy Mick Schumacher a Scuderia utánpótlásprogramjának tagja lett. A Ferrarival öt világbajnoki címet szerző Michael Schumacher 19 éves fia tavaly nyerte meg a Forma-3-as Európa-bajnoki címet, az idei évre pedig már az F1 előszobájának számító Forma-2-be lépett tovább.

Kedden a kis Schumacher FDA-s (Ferrari Driver Academy) társaival – Callum Ilott-tal, Giuliano Alesivel, Marcus Armstronggal, Robert Svarcmannal – együtt Maranellóban járt az év indításaként, ahol a teljes vezérkar, azaz a frissen kinevezett csapatfőnök, Mattia Binotto, a sportigazgató Laurent Mekies és az FDA-főnök Marco Matassa fogadta őket - írja a vezess.hu.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you for the warm welcome in the Ferrari Driver Academy and @scuderiaferrari ! #ForzaFerrari #FDA #SCM #TeamMS

Mick Schumacher (@mickschumacher) által megosztott bejegyzés,

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ma reggel is a 395-ös szinttel harcol a forint

Ma reggel is a 395-ös szinttel harcol a forint

Nem tud eltávolódni a 395-396 környékéről a forint, bármilyen kilengés után visszatér ide. Ma reggel is 395 környékén kezd az euróval szemben. Az utóbbi hetekben a nemzetközi hangulat változása billentette ki olykor-olykor a jegyzést, de ahogy a dollár is trendszerűen oldalazott, úgy a forint is visszatért ugyanoda mindig. A háten érkező amerikai foglalkoztatottsági mutató talán változtat ezen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×