eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Andorra la Vella, 2017. június 9.Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, miután a magyar válogatott 1-0-ás vereséget szenvedett Andorrától a labdarúgó világbajnoki selejtező B csoportjában játszott Andorra-Magyarország mérkőzésen Andorra la Vellában 2017. június 9-én. (MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)
Nyitókép: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Olasz vonalon térhet vissza Dzsudzsák a válogatottba

Rendszeresen beszél az al-Ittihad edzője Marco Rossival a ballábas szélső állapotáról, és most már ajánlani is tudja az egyre jobb erőben lévő játékost.

Noha Marco Rossi egyelőre mellőzi a magyar válogatottnál a korábbi csapatkapitány Dzsudzsák Balázst, a nemzeti együttesnél szövetségi kapitányként dolgozó edző szintén olasz kollégája,

Fabio Viviani nagy reményekkel van a ballábas szélső jövője iránt. És hogy milyen alapon? Viviani mester Dzsudzsák klubedzője az emírségebeli al-Ittihadnál.

Ismert, Rossi kapitány a válogatottmeghívó feltételéül szabta minden játékos esetében, hogy legyen klubcsapata és rendszeres meccsterhelése, a jelenlegi legnagyobb piaci értékű magyar labdarúgó csak szeptember 19-én kapott szerződést, ekkor pedig már túl voltunk a válogatott szeptemberi két Nemzetek Ligája-selejtezőjén. Aztán az októberi összecsapásokon sem hívta Rossi, de hamarosan kiderül, kell-e még neki idén egyáltalán a 32 éves labdarúgó, november derekán ugyanis két hazai találkozóval lezárul a Nemzetek Ligája-sorozat.

"Rendszeresen beszélek telefonon Marcóval, természetesen Dzsudzsákról"

- közölte a Magyar Időkkel Viviani, aki leigazolásakor azonnal betette egy félidőre úgy is, hogy

"gyengécske volt az erőnléte".

Mostani kondíciója "ég és föld" a korábbihoz képest Viviani szerint, akit nem lepne meg, ha a Nemzetek Ligája-hajrában Rossi behívná játékosát.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×