eur:
394.82
usd:
364.57
bux:
71101.23
2024. július 8. hétfő Ellák
Köln, 2017. június 3.Nagy László, a Telekom Veszprém játékosa a Paris Saint-Germain ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének elődöntőjében játszott mérkőzésen 2017. június 3-án. (MTI/EPA/Sascha Steinbach)
Nyitókép: SASCHA STEINBACH

Nagy László elárulta, mitől függ a válogatottsága

Nagy László nem zárta ki, hogy visszatér a kézilabda-válogatottba a januári világbajnokságon.

"Pont egy évvel ezelőtt vonultam vissza, aztán visszatértem a szlovénok elleni vb-selejtezőre. Akkor azt mondtam, az volt az utolsó, majd felvetődött a szövetség részéről, hogy a világbajnokság szóba kerülhet-e. Ez a dolog még lóg a levegőben, abban maradtunk, ha sérüléshullám vagy olyan dolog nehezíti meg a válogatott felkészülését, hogy a személyemre is szükség lehet, mint játékos, csapatvezető vagy bármilyen más formában, természetesen ott leszek a válogatott környékén" - mondta a világklasszis átlövő az M4 Sportnak.

„A visszatérésem nem személyhez kötött, a csapat és a magyar kézilabda érdekeit tartom fontosnak, mindegy, hogy a szövetségi kapitány Xavi Sabaté, Csoknyai István vagy anyukám esetleg. Nem az a lényeg, hogy ki, hanem miben tudnék segíteni.”

Nagy László szerint az elvárható, hogy a válogatott a vb-n a csoportból továbbjusson, és a középdöntőben is olyan ágra került, ahol nem verhetetlen ellenfelek vannak.

"Bátorság lenne kijelenteni, hogy kijtunk az olimpiára, azonban a kitűzött cél, az olimpiai selejtezős helyezés elérése a világbajnokságon, reális lehet" - mondta.

Az átlövő a héten rendezendő két Európa-bajnoki selejtezőn nem szerepel Csoknyai István szövetségi kapitány keretében.

Címlapról ajánljuk
Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk
Kormányinfó

Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk

Múlt héten két kormányülés is volt, a szerdai után vasárnap is sor került egyre. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő tájékoztatott a részletekről és válaszolt az újságírói kérdésekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Budapest nem London, a home office pedig nem fekteti vállra az irodapiacot

Budapest nem London, a home office pedig nem fekteti vállra az irodapiacot

Turbulenciák után kivárás, bő hitelezés helyett készpénzes tranzakciók – Mikesy Álmos szerint ez a pillanatkép most a lakáspiacon, de már látszik a fény az „alagút” végén. Az irodaingatlanoknál kimondottan: a pár évvel ezelőtt nagy riadalmat keltő Covid- és home office-trendek csillapodni látszanak – főleg a nyugat-európai és amerikai nagyvárosokkal szemben irodabarát közép-európai fővárosokban. Az „ingatlanspecialista” Gránit Alapkezelő elnök-vezérigazgatója nagy fantáziát lát a budapesti új városrész fejlesztésekben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×