eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Lemarad a döntőről a női pólóválogatott

A világliga selejtezőjének utolsó fordulójában az oroszok vendégeként elszenvedett 13-11-es szentpétervári vereséggel a magyar női vízilabda-válogatott a negyedik helyre csúszott négyes csoportjában, így nem jutott be a nyolccsapatos szuperdöntőbe.

Mivel a csoport másik mérkőzésén, kora délután a hollandok legyőzték idegenben a spanyolokat, a magyarok csakis pontszerzés esetén juthattak tovább.

Bíró Attila együttese már az elején nehéz helyzetbe került, mivel az oroszok a nyitónegyedben 4-1-re elléptek. Innentől kezdve kapaszkodnia kellett a magyar válogatottnak, és bár többször is ott volt az egyenlítés kapujában, egy-egy egyéni hiba miatt nem tudta utolérni ellenfelét, így az oroszok összességében magabiztosan nyertek.

A csoport végeredménye: 1. Spanyolország 11 pont, 2. Oroszország 9, 3. Hollandia 9, 4. Magyarország 7

Az első három jutott tovább.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×