eur:
395.32
usd:
368.55
bux:
71546.57
2024. július 2. kedd Ottó

Fucsovics továbbjutott

Fucsovics Márton egyesben nyolcaddöntőbe jutott az 501 ezer euró (157 millió forint) összdíjazású salakpályás müncheni férfi tenisztornán, miután kedden, az első fordulóban 6:4, 7:5-re legyőzte az argentin Guido Pellát.

A 26 éves magyar teniszező, a világranglista 61. helyezettje az első szettben 3:3 után tudta elvenni Pella (60.) adogatógémjét. A végjátékban a hatodik játszmalabdáját értékesítette, és 42 perc után szettelőnybe került.

A második játszmában Fucsovics rögtön brékkel nyitott, de 4:3-as vezetése után négy újabb brék következett, mielőtt a magyar játékos saját szervajátékban a harmadik mérkőzéslabdát kihasználta, és lezárta az 1 óra 38 percig tartó összecsapást.

Fucsovics a nyolcaddöntőben olasz riválissal, az ötödik helyen kiemelt Fabio Fognini (19.) és Marco Cecchinato (59.) párharcának továbbjutójával találkozik.

A magyar játékos hétfőn párosban - oldalán a bosnyák Mirza Basiccsal - győzelemmel kezdett, a negyeddöntőben pedig az első helyen kiemelt Lukasz Kubot, Marcelo Melo lengyel, brazil kettőssel találkozik.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Orosz támadás érte az ukrán Mirhorod légibázist, legalább egy Szu-27-es vadászgép odaveszett. Jelentés került ki az amerikai médiába az orosz szárnyasbombákról: mint kiderült, több tucat ilyen fegyver zuhant le Oroszország területén. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma váratlanul Kijevbe utazott, ahol egy kétoldalú megállapodás létrehozását tárgyalta Volodimir Zelenszkij elnökkel. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 15:34
×
×
×
×