eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Ettől indult be Fucsovics Márton

Ettől indult be Fucsovics Márton

Fucsovics Márton úgy kezdte a szezont, hogy semmilyen kiemelkedő eredményt nem tudott felmutatni. Bár döntőkig sikerült eljutni, négy éve egyetlen Challenger-tornát sem nyert. Most egy interjúban arról is beszélt, miként sikerült a fordulat.

A válogatott rendkívül egységes, összetartunk, mindenben segítjük egymást. Kevesen hittek benne, hogy sikerülhet, de senki nem akadályozhatott meg bennünket a célunk elérésében, a szövetség pedig mindenben támogatott minket. Beérett a munka gyümölcse- nyilatkozta a hatalmas Davis-kupa sikerről Fucsovics Márton a 24.hu kérdésére.

Ettől indult be Fucsovics Márton

Elmondta: fantasztikus közönség előtt teniszezett, ami rengeteget jelentett. Pénteken majdnem négy órát töltött a pályán, másnap, a páros előtt "szinte hulla volt". Vasárnap a győzelem volt a tét, és valahogy az egész fájdalom és fáradtság elmúlt.

Csak arra tudtam koncentrálni, hogy nyernem kell.

Edzőjéről, Sávolt Attiláról ezt mondta: "Régóta dolgozunk már együtt, és olyan szoros kapcsolat alakult ki közöttünk, hogy gyakorlatilag tekintetből olvasunk. Mindig jó érzés kinézni rá a lelátóra, mert nyugalmat sugároz."

Idei évét így értékeli: Úgy kezdtem a szezont, hogy semmilyen kiemelkedő eredményt nem tudtam felmutatni. Bár döntőkig sikerült eljutni, négy éve egyetlen Challenger-tornát sem nyertem, aztán májusban rögtön két trófeát is gyűjtöttem. Bíztam az áttörésben.

Ettől indult be Fucsovics Márton

Sok teniszező pályafutása alakul úgy, hogy akár három-négy évig a száz körül tanyázik, aztán egyszer csak szárnyalni kezd.

Ez mindenki életében máskor érkezik el, kellő tapasztalatot kell hozzá szerezni. Türelmesnek kell lenni és keményen dolgozni.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×