eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

A hónap műhelye-díjat a Győri Vízisport Egyesület kapta

A Graboplast Győri Vízisport Egyesület átvette a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az utanpotlassport.hu által közösen alapított A hónap műhelye-díjat a MOB székházában.

Érmekben gazdag júliusi teljesítményének köszönhetően a győriek kajak-kenu szakosztálya érdemelte ki A hónap műhelye-díjat, és a vele járó félmillió forintos sportszervásárlási utalványt a Decathlon jóvoltából. A közönségdíj és a százezer forintos sportszervásárlási utalvány a szegedi Tornádó Team görkörcsolyázóié lett. Az elismeréseket a Magyar Olimpiai Bizottság székházában adták át pénteken.

A győriek harmadszor kerültek ki győztesen, ráadásul 2015-ben az Év műhelye elismerést is besöpörték. A szegedi görkorcsolyázók másodszor lettek közönségdíjasak.

Géczi Mariann, a Magyar Olimpiai Bizottság osztályvezetője gratulált a győri, valamint a szegedi sportolóknak a sikerekhez. „Nagyon nagy öröm ismét találkozni veletek, bizonyítottátok, hogy jól és kitartóan dolgoztok. Dicséret illeti a klubvezetőket, valamint a menedzsmentet is, akik szintén hozzájárulnak a sikerekhez” – mondta köszöntő beszédében Géczi Mariann.

A Győri Vízisport Egyesület szakosztályvezetője, Kadler Gusztáv óriási megtiszteltetésnek nevezte, hogy harmadszor vehetik át a díjat. „Emellett nagy lökést ad a gyerekeknek és az egyesületnek egyaránt. Nemcsak anyagilag, hanem erkölcsileg is. Segít abban a fiataloknak, hogy újabb célokat tűzzenek ki maguk elé. Közel 500 gyerek sportol nálunk, csak az elmúlt héten hatvanan jöttek hozzánk, hogy nálunk szeretnének kajakozni/kenuzni. Egyesületünk egyik legnagyobb titka a családiasság. Másrészt nem arra ösztönzünk mindenkit, hogy olimpiai bajnok legyen, hanem hogy élvezze és szeresse a sportot.”

A hónap műhelye-díj átadása után Kéri Ferenc, a szegedi Tornádó Team vezetője vehette át a közönségdíjat, és elmondta: Magyarországon még fiatal sportágnak számít a görkorcsolya, de szeretnék, ha mindenki megismerné. Elmondta, hogy a magyar versenyzők már lassan ott vannak Európa legjobbjai között, és a fejlődés töretlen, hiszen Európa- és világkupákon tudunk érmes helyezéseket elérni.

A sajtótájékoztatón résztvevő fiatal sportolók egyöntetűen fogalmazták meg céljukat: az olimpiai részvételt és a minél jobb ötkarikás teljesítményt. Balla Virág győri kenus – aki az U23-asok között aranyérmes lett párosban 500 méteren, 200-on pedig ezüstérmes a világbajnokságon – elmondta: már Tokióban is szeretne rajthoz állni, később pedig egy következő olimpián már a dobogó legfelső fokára felállni.

További részletek a MOB honlapján.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×