eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Két válogatottal erősített a Videoton

Két középpályás, Varga József és Anel Hadzic is a Videoton FC labdarúgócsapatához szerződött.

A DVSC együttesétől távozó Varga 3+1 éves szerződést írt alá. A debreceni születésű és nevelésű 28 éves középpályás 31 mérkőzésen lépett pályára a válogatottban, korábban a német Greuther Fürth és az angol Middlesbrough csapatánál is megfordult. Az NB I-ben eddig 155 mérkőzésen szerepelt és öt gólt szerzett.

A bosnyák középpályás, Anel Hadzic az osztrák FC Ried és a Sturm Graz után a török Eskiehirspor színeiben futballozott. Fiatalon az osztrák utánpótlás-válogatottban szerepelt, de felnőttként már 14 meccsen lépett pályára a bosnyák nemzeti együttesben, amellyel ott volt a 2014-es brazíliai világbajnokságon is. A 27 éves játékos szerződése két évre szól.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×