eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

A szünet után fordított az Újpest az újonc ellen

Az Újpest 3-1-re legyőzte az újonc Gyirmótot a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, ötödik fordulójában az angyalföldi Illovszky Stadionban.

OTP Bank Liga, 5. forduló:

Újpest FC-Gyirmót FC 3-1 (0-1)

--------------------------------

Illovszky Stadion, 2500 néző, v.: Erdős

gólszerzők: Bardhi (66., 73.), Balázs B. (69.), illetve Máté J. (4.)

sárga lap: Kálnoki Kis (59.), Andric (64.), Nagy T. (75.), illetve Nagy O. (67.)

Újpest:

------

Balajcza - Nagy T., Pávkovics, Kálnoki Kis, Mohl - Cseke (Windecker, 73.), Sankovic, Andric (Tóth P., 80.), Bardhi - Diarra, Lázok (Balázs B., a szünetben)

Gyirmót:

--------

Sebők - Nagy S., Balogh B., Présinger, Völgyi - Kiss M. - Nagy O., Madarász, Filkor (Paku, 65.), Csiki (Simon András, 82.) - Máté J. (Gyurján, 70.)

Jól kezdte a mérkőzést az újonc vendégcsapat, ugyanis Máté János találatával már a negyedik percben vezetéshez jutott. A gól után átvette az irányítást a fővárosi együttes, de helyzeteket nem tudott kidogozni, mert a Gyirmót védői rendre kifejelték a beadásokat, vagy pedig az asszisztens lest jelzett. Az első félidő végén mindkét oldalon adódtak lehetőségek, több gól azonban nem született.

A szünet után gyökeresen megváltozott a játék képe, egyértelműen az Újpest irányított, és hét perc alatt elért három találatával végül magabiztosan szerezte meg a három bajnoki pontot. A Gyirmót továbbra is nyeretlen az élvonalban.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×