eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Büntetőkkel nyerte a Német Kupát a Bayern München

A Bayern München nyerte a labdarúgó Német Kupát, mivel a szombat esti berlini döntőben büntetőkkel legyőzte a Borussia Dortmundot.

A két együttes óriási csatát vívott a rendes játékidő 90, és a hosszabbítás 30 perce alatt. Gólszerzési lehetőség mindkét oldalon adódott, de a müncheni és a dortmundi védelem egyformán állta a sarat a helyenként nagyon kemény összecsapáson. A döntés a büntetőpárbajra maradt, ebben pedig a bajor együttes játékosai koncentráltak jobban.
    A Bayern története során tizenegyedik alkalommal duplázott, azaz nyerte meg a bajnokságot és a kupát is, utóbbi trófeát tizennyolcadszor hódította el. A Dortmund sorozatban harmadszor bukta el a kupadöntőt, Josep Guardiolának pedig ez volt az utolsó mérkőzése a Bayern vezetőedzőjeként.
    A berlini Olimpiai Stadionban rendezett finálét 74 322 néző látta a helyszínen.

    Eredmény, Német Kupa, döntő:
Bayern München-Borussia Dortmund 0-0 - tizenegyesekkel 4-3

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×