eur:
395.33
usd:
368.36
bux:
71896.64
2024. július 2. kedd Ottó

Nem lesz női ökölvívónk Rióban

Ancsin Katalin az 51 kilogrammos - olimpiai - súlycsoportban kikapott az olasz Marzia Davidétól az asztanai olimpiai kvalifikációs női ökölvívó-világbajnokságon, ezzel eldőlt, hogy a magyarok riói kvóta nélkül térnek haza Kazahsztánból.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint az Európa-bajnoki bronzérmes Ancsin szombaton a 32 között egyhangú pontozással maradt alul az első kiemelt, kétszeres vb-ezüstérmes és háromszoros Eb-győztes riválisával szemben. Ő volt az utolsó olyan magyar, aki olimpiai súlycsoportban szerepelt, így a küldöttség nem szerzett kvótát Asztanában.

A vb az utolsó kvótaszerző viadal a női bokszolók számára, s a három ötkarikás kategóriában az első négy-négy versenyző jutott ki az augusztusi játékokra.

A másik szombati magyar, a 48 kilós Barankai Virginia szintén egyhangú pontozással kapott ki a Srí Lanka-i Erandi Kaluhath-tól a 32 között.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Szétbombázták a mirhorodi repteret, Orbán Viktor megérkezett Kijevbe - Híreink az ukrán frontról kedden

Szétbombázták a mirhorodi repteret, Orbán Viktor megérkezett Kijevbe - Híreink az ukrán frontról kedden

Orosz támadás érte az ukrán Mirhorod légibázist, legalább egy Szu-27-es vadászgép odaveszett. Jelentés került ki az amerikai médiába az orosz szárnyasbombákról: mint kiderült, több tucat ilyen fegyver zuhant le Oroszország területén. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma váratlanul Kijevbe utazott. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×