eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Imre Géza bronzérmes!

Imre Géza a harmadik helyen végzett a férfi párbajtőrözők párizsi világkupaversenyén.

A viadal honlapja szerint a tavalyi világbajnokság aranyérmese a főtáblán a 15-7-re verte az ukrán Jurij Taranyenkót, majd 15-11-re a cseh Jiri Berant, a legjobb nyolc közé pedig a svájci Benjamin Steffen elleni 15-13-as sikerrel jutott be. Az elődöntőért a japán Ujama Szatorut búcsúztatta 15-11-gyel, a döntőbe azonban már nem jutott be, mivel 15-14-re kikapott az orosz Pavel Szuhovtól.

A hozzá hasonlóan olimpiai induló Boczkó Gábor egy asszót nyert, és 18. lett a 219 fős mezőnyben.

A női tőrözők a németországi Tauberbischofsheimben léptek pástra. A riói induló Mohamed Aida a legjobb 32-ig jutott, Knapek Edina viszont - eredményes selejtező után - a főtábla első fordulójában kikapott.

Ugyancsak a legjobb 64 között fejezte be szereplését a szintén ötkarikás résztvevő Szász Emese a női párbajtőrözők olaszországi világkupaversenyén, Legnanóban.

A három helyszínen összesen 14 magyar került fel a főtáblára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×