eur:
396.3
usd:
369.84
bux:
71864.57
2024. július 2. kedd Ottó

Felfüggesztett börtönt kapott a bundaügy hét vádlottja

Hét vádlott kapott felfüggesztett börtönbüntetést abban a labdarúgó fogadási csalási ügyben, amelyben csütörtökön hirdettek ítéletet a Fővárosi Törvényszéken.

A Központi Nyomozó Főügyészség képviselője februári vádbeszédében öt vádlottra is letöltendő börtönbüntetés kiszabását kérte a K. Zoltán és 22 társa ellen "gazdálkodó szervezet dolgozójának kötelessége megszegésére irányuló vesztegetés bűntette" miatt zajló úgynevezett bundaügyben.

Az elsőrendű vádlott K. Zoltán hat, a másodrendű L. Mátyás hét hónap felfüggesztett szabadságvesztést kapott. A Siófok labdarúgócsapatának egykori vezetőedzőjének, a nyolcadrendű vádlott A. Zoltánnak tíz év letöltendő szabadságvesztést kért az ügyészség, ő végül egy évet kapott, az ítélet végrehajtását két évre felfüggesztette a bíróság.

A vádpontokat képező, 2008 novembere és 2011 áprilisa között lejátszott mérkőzések között szerepelnek magyar NB I-es találkozók, Magyar Kupa- és Ligakupa-mérkőzések.

Címlapról ajánljuk
Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Az európai támaszpontokon tíz év után rendeltek el Charlie fenyegetettségi szintet, és azt sem lehet kizárni, hogy támadás készül valamelyik létesítmény ellen. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének egyetemi docense az InfoRádióban elmondta: valószínűleg a környező helyzet általános romlása miatt, elővigyázatosságból kellett ilyen biztonsági intézkedést hozni.

Képeken Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij találkozója - videó

A magyar miniszterelnök kedd délelőtt érkezett az ukrán fővárosba, hogy tárgyalásokat folytasson az ukrán elnökkel. A legfontosabb téma a béke megteremtésének lehetősége és az ukrán–magyar kapcsolatok aktuális kérdései.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×