eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Botrány Lyonban: lézerrel próbálták elvakítani Cristiano Ronaldót - képpel

Hivatalosan is az Európai Labdarúgó-szövetséghez fordult a Manchester United, mivel a klub szerdai, Lyon elleni Bajnokok Ligája mérkőzésén francia szurkolók lézerrel világítva próbálták megzavarni az angol együttes portugál sztárját, Cristiano Ronaldót.

Már az Európai Labdarúgó-szövetség előtt fekszik a Manchester United hivatalos panasza, mellyel az angol klub a szerdai Bajnokok Ligája mérkőzést követően fordult a testülethez. A manchesteriek azt nehezményezik, hogy a bemelegítés és az első félidő alatt francia szurkolók lézerfénnyel próbálták megzavarni az angol klub portugál középpályását, Cristiano Ronaldót. (Az esetről készült képet ide kattintva megtekintheti!)

"Az esetet már jelentettük az UEFA-nak. Már a mérkőzés előtt észrevettük. A szervezők megpróbálták kezelni a helyzetet, de nem tudom, mennyi ideig tartott még a dolog" - füstölgött az 1-1-re végződött mérkőzést követően a Manchester menedzsere, Sir Alex Ferguson.

Maga a játékos nem fűzött semmit a történtekhez, ám az látszott rajta, hogy minden bizonnyal nem a szerdai volt a legkellemesebb, labdarúgópályán töltött estéje.

Sir Alex Ferguson egyébként közölte: elégedett a döntetlennel. Manchester United menedzsere külön kiemelte Nani és az egyenlítő gólt szerző Carlos Tevez teljesítményét, kiemelve: most már csak annyi maradt hátra, hogy hazai pályán befejezzék a munkát.

Nem volt ennyire elégedett az eredménnyel a francia Lyon mestere. "Úgy éreztem, az 1-0 jó eredmény lett volna, ám az 1-1 teljesen más történet. Saját magunkkal toltunk ki" - nyilatkozta Alain Perrin.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Google Trends: nézd meg, mik a legfelkapottabb témák a neten!

Google Trends: nézd meg, mik a legfelkapottabb témák a neten!

Az internetes keresések jól tudják tükrözni, hogy egyes témákkal kapcsolatban mekkora az emberek általános érdeklődése. Egy-egy váratlan esemény, felröppenő hír nagy kiugrásokat eredményezhet a témával kapcsolatos kifejezések kereséseiben. A Google Trends felülete lehetőséget nyújt a világban zajló dolgok felfedezésére, valamint ha kész hipotéziseink vannak egy témával kapcsolatban, valós adatokkal tudjuk őket összevetni. A felület nyár végén megjelenő új frissítésével pedig minden eddiginél hatékonyabban tudjuk ezt megtenni. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan használhatod ki a megújított felület lehetőségeit.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×