eur:
394.56
usd:
354.79
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Pszichológiai hadviselés Hamburgban

A Valencia mezével fényképeztette magát Rafael van der Vaart, a Hamburger SV labdarúgócsapatának kapitánya, hogy még nagyobb nyomást gyakoroljon klubjára.

A holland játékos a fotóhoz azt is hozzáfűzte az As című spanyol lapnak, hogy "remélem hamarosan magamra is húzhatom ezt a trikót, és futballozhatok benne."

A Budapest Honvéd UEFA Kupa-ellenfelének legnagyobb sztárjáért 14 millió eurót fizetne a Valencia, ő szívesen el is igazolna, a HSV azonban nem engedi.

A jól értesültek úgy tudják, hogy azért nem lépett pályára a csütörtöki, Honvéd elleni budapesti találkozón (0-0) sem, mert nemzetközi szereplését - már a spanyolok színeiben - a Bajnokok Ligájára tartogatja. A hivatalos verzió szerint ugyanakkor sérült volt.

A hamburgi klub vezetése egyelőre nem reagált a fényképre.

Címlapról ajánljuk

Drámai intézkedések az árvíz miatt a Dunakanyarban

Az árvízi vészhelyzetre való tekintettel ideiglenesen matrica nélkül, ingyenesen használhatják az M2-es autópályát az autósok – mondta az InfoRádióban a sződligeti polgármester. Juhász Béla arról is beszélt, hogy mintegy száz értelmileg sérült embert kell kitelepíteniük és a helyi általános iskola tornatermében elszállásolniuk, mert a külterületen található szociális otthon védelmét nem lehet biztosítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×