eur:
394.56
usd:
354.79
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

"Inkább az a ribanc nővéred kellene"

Marco Materazzi, az Internazionale világbajnok olasz labdarúgója végre kitálalt és elárulta, mivel is hergelte fel Zinedine Zidane-t, a franciák csapatkapitányát a tavalyi németországi vb döntőjében.

Miután Materazzi megrángatta Zidane mezét, a francia sztár visszaszólt neki; "Ha kell a mezem, a meccs után megkapod." Erre Materazzi válasza ez volt: "Inkább az a ribanc nővéred kellene".

Ezt a keménységéről is hírhedt játékos - aki tagja a magyarok elleni keretnek - egy olasz televíziós műsorban mesélte el, amely hétfőn kerül adásba.

Materazzi a július 9-ei berlini finálé hosszabbításában provokálta a francia játékost, aki végül mellkason fejelte őt. A játékvezető kiállította a magáról megfeledkezett francia focistát. A döntőt végül büntetőkkel az olaszok nyerték.

Címlapról ajánljuk

Drámai intézkedések az árvíz miatt a Dunakanyarban

Az árvízi vészhelyzetre való tekintettel ideiglenesen matrica nélkül, ingyenesen használhatják az M2-es autópályát az autósok – mondta az InfoRádióban a sződligeti polgármester. Juhász Béla arról is beszélt, hogy mintegy száz értelmileg sérült embert kell kitelepíteniük és a helyi általános iskola tornatermében elszállásolniuk, mert a külterületen található szociális otthon védelmét nem lehet biztosítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×