eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Sokat javult di Stéfano állapota

Sokat javult az állapota Alfredo di Stéfanónak, a Real Madrid korábbi futballsztárjának. A klub tiszteletbeli elnöke szerdai bypass-műtéte után sokkal jobban van, csütörtök délelőtt a lélegeztetőgépről is lekapcsolták.

"Betegünk állapota kellemes meglepetésre gyorsan és látványosan javul, ma már látogatókat is fogadott" - olvasható a kórház csütörtöki közleményében.

Az operációt eredetileg már hétfőn el akarták végezni, de azt a 79 éves Di Stéfano állapota akkor még nem tette ezt lehetővé.

Az argentin származású spanyol csatár Buenos Airesben született. Legnagyobb sikereit Madridban - Puskás Ferenc játékostársaként - érte el. A Reallal nyolc bajnoki, valamint egy kupadiadalt ünnepelhetett, ötször lett gólkirály, ugyanennyi alkalommal volt részese BEK-győzelemnek, egyszer pedig Világkupát nyert. Kétszer (1957, 1959) választották Európa legjobb labdarúgójává.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Heves harcok dúlnak Ukrajnában, az oroszok elfoglaltak egy újabb települést – Háborús híreink vasárnap

Heves harcok dúlnak Ukrajnában, az oroszok elfoglaltak egy újabb települést – Háborús híreink vasárnap

Az orosz védelmi minisztérium szombaton bejelentette, hogy erői sikeresen elfoglalták Lozuvatske települést az ukrajnai Donyeck megyében, Pokrovszk városától nem messze. Ez a térség az elmúlt hónapok leghevesebb frontcsatáinak helyszíne. Mindeközben az ukránok sem tétlenkedtek, Alekszej Szmirnov megbízott regionális kormányzó közlése szerint egy Ukrajna által indított dróntámadás következtében három orosz olajtartály gyulladt ki.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×