eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Szabadon engedték Maradonát

Botrányt okozott Maradona a riói repülőtéren. Az argentin egykori focicsillag nehezményezte, hogy a gép nem várta meg, és összeverekedett a rendőrökkel. Maradonát őrizetbe vetták, majd néhány órára őrizetbe vették.

Egy jótékonysági mérkőzésről hazafelé tartva Maradona botrányt okozott a riói repülőtéren. A 45 éves argentin klasszis késve érkezett meg a légikikötőbe, és hangosan nehezményezte, hogy nem tartották vissza a kedvéért a Buenos Airesbe induló gépet. Előbb az alkalmazottakkal, majd a helyszínre érkező rendőrökkel is összeveszett.

Maradona a vita során gúnyos megjegyzéseket tett a helyi hatóságokra, ami ott bűncselekménynek minősül, ezért őrizetbe vették. A hivatalos tájékoztatás szerint nem emeltek vádat ellene, szabadon engedték és felszállhatott az argentin fővárosba tartó járatra. Kiszabadítása érdekében argentin diplomaták jártak közbe a hatóságoknál.

Maradona Zicónak, a nyolcvanas évek brazil sztárjának a meghívására utazott Rio de Janeiróba, ahol - többek között Bebeto társaságában - a már visszavonult sztárok csapatával 4-4-es döntetlent játszott a helyi ligaválogatott ellen.

Címlapról ajánljuk
Az utolsó másodpercekben nyerte meg a brazilok elleni thrillert a női kézilabda-válogatott

Az utolsó másodpercekben nyerte meg a brazilok elleni thrillert a női kézilabda-válogatott

Ki korán kel, győzelmet lel: a magyar csapat ötgólos hátrányból jött fel, és Simon Petra góljával 25-24-re verte a brazilokat a párizsi olimpia csoportkörének második fordulójában.

Szegheő Péter: túlélési útmutató kánikula idejére

A kánikula átvészeléséhez adott hasznos tanácsokat Szegheő Péter belgyógyász az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt arról, hogyan készíthetjük fel a szervezetünket a nagy melegre, mit és mennyit érdemes inni és enni, sőt elemezte azt is, hogy sportolhatunk-e ilyen hőmérsékleti viszonyok közepette. Ráadásul elmondott egy javaslatot a sziesztával kapcsolatban…
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 28. 09:37
×
×
×
×