eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Új szövetségi kapitánya van a női vízilabda-válogatottnak

Szilágyi Péter váltja Faragó Tamást a világbajnok női vízilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztján.

Az új szakvezető szerződése a 2008-as pekingi olimpia selejtezőinek végéig szól. Az elnökség úgy foglalt állást, hogy a megállapodásba bele kell venni, hogy a válogatottnak a jövő évi világversenyeken: a kínai Világkupán és a belgrádi Európa-bajnokságon is a legjobb négy között kell végeznie.

Szilágyi Péter 39 éves, 1996 és 1998 között az Eger vezetőedzője volt, majd négy éven át Dél-Afrikában edzősködött, 2002 óta dolgozik Új-Zélandon, ahol jelenleg is ő tölti be a női válogatottnál a programigazgatói és szövetségi kapitányi tisztet.

Faragó Tamás az eddig kapitány már korábban jelezte, hogy családi okok miatt nem akarja meghosszabbítani az év végén lejáró szerződését.

Címlapról ajánljuk
Az utolsó másodpercekben nyerte meg a brazilok elleni thrillert a női kézilabda-válogatott

Az utolsó másodpercekben nyerte meg a brazilok elleni thrillert a női kézilabda-válogatott

Ki korán kel, győzelmet lel: a magyar csapat ötgólos hátrányból jött fel, és Simon Petra góljával 25-24-re verte a brazilokat a párizsi olimpia csoportkörének második fordulójában.

Szegheő Péter: túlélési útmutató kánikula idejére

A kánikula átvészeléséhez adott hasznos tanácsokat Szegheő Péter belgyógyász az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt arról, hogyan készíthetjük fel a szervezetünket a nagy melegre, mit és mennyit érdemes inni és enni, sőt elemezte azt is, hogy sportolhatunk-e ilyen hőmérsékleti viszonyok közepette. Ráadásul elmondott egy javaslatot a sziesztával kapcsolatban…
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 28. 09:37
×
×
×
×