eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Ferencvárosi játékosok a labdarúgó Európa-liga csoportkörében a bolgár Ludogorec ellen játszott mérkőzés végén a fővárosi Groupama Arénában 2019. október 3-án. Ferencváros - Ludogorec 0-3.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Negyven másodpercig volt esélye a Fradinak a pontszerzésre

A Ferencváros sima vereséget szenvedett a bolgár Ludogorectől a labdarúgó Európa-liga csoportkörében. Szergej Rebrov csapata még emberelőnyben sem tudott a vendégek fölé nőni. A vége 0-3.

A Ferencváros kezdő csapata: Dibusz – Lovrencsics G., Blazic, Frimpong, Heister – Sigér, Haratin – Isael, Tokmac, Zubkov – Boli. A vendégeké: Iliev – Cicinho, Grigore, Nedjalkov, Rafael Forster – Badji, Anicet Abel – Lukoki, Marcelinho, Wanderson – Keserü.

Az Európa-liga történetének egyik leggyorsabb góljával a 40. másodpercben vezetést szerzett a Ludogorec, Heister középen lemaradt Lukokiról, a „Szél fiának” becézett kongói csatrár megelőzte védőjét, s középről a kapubaq belsőzte a labdát. Ferencváros–Ludogorec 0-1.

Valamelyest felocsúdott a Ferencváros a sokkból, de ez még helyzetekben nem mutatkozott meg. A Ludogorec nagyon magabiztos.

A 15. percben a védők mögé beívelt labdával Keserű nagy helyzetbe került, labdáját Dibusz Dénes látványosan hárította.

Az ellenfélnél két bolgár, a Ferencvárosban három magyar szerepel.

Heister teljes erőből belerúgott Cicinhóba, sárga. A másik oldalon Grigore törlesztett Isaellel szemben, az is lap volt. A kettő között Dibusz bravúrral kiütötte Marcelinho labdáját.

A 39. percben Rafael Forster óriási gólt lőtt szabadrúgásból, Ferencváros–Ludogorec 0-2.

Grigore a 42. percben piros lapot kapott, emberelőnyben játszhat a Ferencváros.

Vége az első félidőnek.

A kiállítás miatt cseréltek a második félidőre a „bolgárok”, Marcelinho helyére a román Moti állt be.

Az emberelőnyb e került Ferencváros erőteljesebben támad, mint az első játékrészben.

Az 55. percben Tokmac és Isael közel járt a gólhoz, de csak közel.

A 62. percben a Ludogorec emberhátrányban is növelte az előnyét, egy szöglet után Rafael Forster csúsztatott a Fradi kapujába. Nem vigasz, hogy nem volt benne az újabb gól a játék képében. Ferencváros–Ludogorec 0-3.

Az Espanyol megszerezte a vezetést Moszkvában a CSZKA ellen, 0-1. Kínai játékosa, Vu Lej a gólszerző.

Kettős csere a Ferencvárosnál, Boli és Sigér helyére Szihnyervics és Skvarka állt be.

A Ferencváros tíz ember ellen sem találja az utat a gólhoz. Immár Varga Roland is a pályán.

Letelt a játékidő. A Ferencváros a csatát elveszítette, a „háborút” még nem, innentől érdemes szurkolni a Ludogorecnek. Más kérdés, hogy a csütörtök este látott játék semmivel sem kecsegtet.

A másik párban az Espanyol 2-0-ra nyert. így a csoportállás: 1. Ludogorec 6 pont, 2. Espanyol 4, 3. Ferencváéros 1, 4. CSZKA 0. A következő fordulóban, október 24-én az első kettő játszik egymással, a Ferencváros ellenfele pedig a CSZKA Moszkva lesz.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×