eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
fotó: Lawal-Papp Zsófia makói cukrász Kikelet nevű cukormentes tortája
Nyitókép: Lawal-Papp Zsófia makói cukrász Kikelet nevű cukormentes tortája

Hol ehetünk "ország tortáját"? Itt a lista

Több mint 400 hely közül választhatunk az ünnep ideje alatt, de ha valaki később akar enni, érdemes odatelefonálni a kiszemelt helyre.

Mint a Magyar Cukrász Ipartestület az InfoRádión keresztül is üzent, lesz teljes lista azokról a helyekről, ahol az augusztus 20-ai ünnepségekhez kapcsolódó "ország tortáját" kapni lehet majd, 1300-1400 forintos áron szeletenként.

Az ígéret szép szó, meg is tartják, a Pénzcentrum vette észre a közlést.

A tortákat az érdeklődők 2023. augusztus 19-től vásárolhatják meg Budapesten a Magyar Ízek Utcája rendezvény keretében a Várkert Bazár épületében (1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.), valamint a még mindig bővülő listában szereplő több mint 400 cukrászdában országszerte. (Augusztus 20. után nem biztos, hogy mindenhol lesz még.)

A tortákról itt írtunk bővebben.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×