eur:
395
usd:
367.12
bux:
71550.57
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Tordy Géza, a nemzet színésze a Nemzeti Színházban 2017. március 27-én.
Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Tordy Gézának tényleg elég volt a színházból

A 81 éves színművész egy lapinterjúban elmondta, nem nagyon jár el már otthonról, állni sem tud már "nagyon".

Életműdíjjal tüntették ki Tordy Gézát szinkronszínészi alakításaiért, a 81 éves művész nem tudta átvenni a díjat, a Borsnak azt is elmondta, miért.

"Egy csúnya megfázásom húzódik el" - vágott bele. Mivel már nincs rivaldafényben, felröppent a hír, hogy komolyabb baja lehet, de ezeket sosem erősítette meg. Ezzel kapcsolatban azonban most elmondta:

"Egyáltalán nem járok sehova, nem nagyon tudok már állni, nincs kedvem. Tizennyolc éves korom óta csinálom a színházat, úgy érzem, mostanra elég volt a színészet. Nagyon megváltozott a szakma és a színjátszás is."

Rengeteg cseh és szovjet filmet szinkronizált, imádta Gérard Philippe-nek adni a hangját, de egy-egy amerikai film is igazi szórakozás volt számára, aki Arnold Schwarzeneggernek, Anthony Hopkinsnak és Jack Nicholsonnak is adta már a hangját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×