eur:
395.33
usd:
367.47
bux:
71570.38
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos. A felvétel 2017. február 7-én készült a Magyar Nemzeti Filmalap székházában tartott háttérbeszélgetésen.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Világsztárok búcsúznak Andy Vajnától

Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas és Sylvester Stallone is megrendülten reagál Andy Vajna halálhírére, mindannyian méltatják az elhunyt producer jelentőségét.

Arnold Schwarzenegger ezt közölte:

Andy Vajna jó barát és forradalmi jelentőségű volt Hollywoodban. A Terminátor 2-vel és a Total Recall – Az Emlékmás című film azt bebizonyítja, hogy nincs szükség feltétlenül nagy stúdiókra ahhoz, hogy emlékezetes alkotásokat hozzon létre valaki. Hatalmas szíve volt, az egyik legnagylelkűbb ember ő volt a környezetemben. Hiányozni fog. Együttérzek a családjával.

Sylvester Stallone is megemlékezett közösségi oldalán Andy Vajnáról, egy közös képet posztolt a producerrel.

Nagyon szomorú nap ez a mai - írta Stallone. Andy Vajna, aki lehetővé tette, hogy a Rambo elkészüljön, ma meghalt. Szerettem őt a bátorságáért, mert úttörő volt.

Andy Vajna 2013. nyarán volt az InfoRádió Arénájának a vendége:

Antonio Banderas így búcsúzik:

Isten veled, barátom. Köszönet mindenért!

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ma reggel is a 395-ös szinttel harcol a forint

Ma reggel is a 395-ös szinttel harcol a forint

Nem tud eltávolódni a 395-396 környékéről a forint, bármilyen kilengés után visszatér ide. Ma reggel is 395 környékén kezd az euróval szemben. Az utóbbi hetekben a nemzetközi hangulat változása billentette ki olykor-olykor a jegyzést, de ahogy a dollár is trendszerűen oldalazott, úgy a forint is visszatért ugyanoda mindig. A háten érkező amerikai foglalkoztatottsági mutató talán változtat ezen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 12:45
×
×
×
×