eur:
401.52
usd:
369.44
bux:
75170.39
2024. október 16. szerda Gál
Moscow, Russia - March 26, 2019: Aircraft Airbus A320-232(WL) HA-LYT of Wizz Air against blue sky in sunny morning going to landing at Vnukovo international airport in Moscow
Nyitókép: Fotokot197/Getty Images

Döntött a Wizz Air a tel-avivi járatairól

Január közepéig biztosan nem indulnak a légitársaság gépei Izraelbe.

Meghosszabbítja január 14-ig tel-avivi járatai felfüggesztését a Wizz Air. Az indok a régióban fennálló helyzet, vagyis Izrael libanoni hadműveletei az Irán által támogatott síita Hezbollah ellen.

A légitársaság elnézést kért az utasoknak okozott a tőlük független rendkívüli körülmények okozta kellemetlenségekért.

Az érintett utasoknak teljes visszatérítést kínálnak WIZZ kreditekben vagy az eredeti fizetési módban, illetve ingyenes átfoglalási lehetőségeket is adnak más járatokra. Azoktól, akik online utazási irodán vagy más harmadik félen keresztül foglaltak jegyet, azt kérik, hogy a közvetítőkön keresztül kezdeményezzék a visszatérítést vagy az átfoglalást.

Címlapról ajánljuk
Egyes ellenzéki pártok megszűntek létezni az emberek értelmezési tartományában – elemző az IDEA-felmérésről

Egyes ellenzéki pártok megszűntek létezni az emberek értelmezési tartományában – elemző az IDEA-felmérésről

A parlamenti frakcióval rendelkező Jobbik, MSZP, Párbeszéd és LMP is nulla százalékot ért el mind a teljes népességen belül, mind a biztos pártválasztók körében az IDEA Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása során, ami a politikai elemző szerint unikális a magyar és a globális politikatörténetben egyaránt. A biztos szavazóknál a Fidesz 39, a Tisza Párt 37 százalékon áll a felmérés szerint. Ezt is kommentálta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.17. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×