eur:
391.94
usd:
359.48
bux:
72391.24
2024. július 16. kedd Valter
Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje a republikánusok elnökjelölő országos gyűlésén a Wisconsin állambeli Milwaukee Fiserv Forum sportcsarnokában 2024. július 15-én. Két nappal korábban merényletet kíséreltek meg Trump ellen, a lövés a fülét érte.
Nyitókép: Allison Dinner

Kötéssel a fülén, ikonikussá vált mozdulattal jelent meg Donald Trump – videó

A Republikánus Párt elnökjelöltje először mutatkozott nyilvánosan az ellene elkövetett merénylet óta.

Donald Trump először mutatkozott nyilvánosan azóta, hogy helyi idő szerint szombat délután merényletet követtek el ellene egy pennsylvaniai kampányrendezvényen, és egy golyó eltalálta a jobb fülét – írja a BBC-t idézve a hvg.hu.

Trump a Republikánus Párt jelöltállító konvencióján jelent meg hétfő este, néhány órával azután, hogy hivatalosan is megválasztották a párt elnökjelöltjének, ő pedig J. D. Vance ohiói szenátort nevezte meg alelnökjelöltjének.

A volt elnök kötéssel a jobb fülén, és a szombati merénylet óta védjegyévé vált ökölrázással vonult be a milwaukee-i csarnokba, ahol kitörő éljenzés fogadta. A páholyába érve elsőként Tucker Carlson jobboldali televíziós műsorvezetővel fogott kezet, majd alelnökjelöltje mellett foglalt helyet.

Milwaukee, 2024. július 16.
Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje (b) és Tucker Carlson amerikai televíziós személyiség és konzervatív kommentátor a republikánusok elnökjelölő országos gyűlésén a Wisconsin állambeli Milwaukee Fiserv Forum sportcsarnokában 2024. július 15-én. Két nappal korábban merényletet kíséreltek meg Trump ellen, a lövés a fülét érte.
MTI/EPA/Allison Dinner
Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje (b) és Tucker Carlson amerikai televíziós személyiség és konzervatív kommentátor a republikánusok elnökjelölő országos gyűlésén a Wisconsin állambeli Milwaukee Fiserv Forum sportcsarnokában. MTI/EPA/Allison Dinner

Donald Trump a tervek szerint csütörtökön mond beszédet a konvención, amit állítólag alaposan átírt a merénylet hatására.

Trump demokrata választási ellenfele a mostani állás szerint Joe Biden jelenlegi elnök lesz.

Címlapról ajánljuk
Vége a nagy német határzárnak: elfogyott a pénz

Vége a nagy német határzárnak: elfogyott a pénz

Teljes volt a konszenzus a német parlamenti pártok között a labdarúgó-Eb idejére elrendelt szigorú határellenőrzések bevezetéséről, és a belügyminiszter úgy értékelte, hogy hasonló "drákói kontrollra" már nincs szükség, kivételt jelent a francia–német határ.

Kötéssel a fülén, ikonikussá vált mozdulattal jelent meg Donald Trump – videó

A Republikánus Párt elnökjelöltje először mutatkozott nyilvánosan az ellene elkövetett merénylet óta.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×