eur:
393.65
usd:
364.43
bux:
71900.05
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Rákay Philip kreatív producer, forgatókönyvíró a Most vagy soha! című történelmi kalandfilm londoni díszbemutatóján a Leicester Square Vue filmszínházban 2024. március 17-én. Az alkotók jelenlétében mutatták be a március 15-éről és hőséről, Petőfi Sándorról szóló filmet a brit fővárosban.
Nyitókép: MTI/Kertész Róbert

Erdélyben nagyon megy a Most vagy soha

Három nap alatt 11 ezren látták a filmet.

Mint közleményükben kiemelték, a Most vagy soha! ezzel megelőzte a Romániában az eddigi legnagyobb nyitóhétvégi nézettséget produkáló magyar filmet, a Semmelweist. Az 1848-as forradalomról szóló alkotás más filmekhez képest is előkelő helyezést ért el az erdélyi mozikban. A Cinemagia.ro által közzétett legfrissebb romániai szakágazati statisztikák szerint a múlt pénteken bemutatott filmek rangsorában a 11 ezer nézővel a második lett - közölték kedden a film romániai forgalmazói, a Taylor Projects és A Vándormozi..

A Most vagy soha! a romániai mozikban megtekinthető összes film rangsorában is dobogós helyen áll, nyitóhétvégéjén a harmadik legnézettebb film lett. A Most vagy soha! című filmet március 15-től vetítik több erdélyi városban. Az alkotást a forgalmazók olyan partiumi és erdélyi településekre is eljuttatták, ahol nem üzemel mozi.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

2024 májusában a kakaó és a csokoládépor fogyasztói ára az Európai Unióban mintegy 6,3 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban, az árnövekedés üteme azonban már láthatóan lassul. A rendkívüli drágulás hátterében több tényező áll, amelyek közül néhány már hosszabb ideje befolyásolja a piacot - derült ki az Eurostat friss adataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×