eur:
392.4
usd:
362.46
bux:
72058.73
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Halálos balesetet szenvedett Monacóban egy magyar siklóernyős

Lapértesülés szerint egy negyvenes éveiben járó férfi vesztette életét.

A 24.hu vette észre a Monacolife híradásában, hogy egy magyar férfi vesztette életét Monacóban egy siklóernyős balesetben a hétvégén.

A hírek szerint a baleset röviddel azután következett be, hogy az áldozat vasárnap délután felszállt a Roquebrune-Cap-Martin közelében található népszerű starthelyszínről, de pontos információk nincsenek a körülményekről.

A France Azur Bleu úgy tudja, hogy a helyszínre érkező orvos szerint az áldozat által elkövetett pilótahiba lehetett a baleset oka. A siklóernyős a lap szerint negyvenes éveiben járó magyar állampolgár volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is tárgyal majd. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan, és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×