eur:
394.83
usd:
367.81
bux:
72288.23
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Nyitókép: Szalay-Bobrovniczky Kristóf/Facebook

Különleges találkozón járt a honvédelmi miniszter

Az EUFOR, vagyis az Európai Unió Bosznia-Hercegovinában működő békefenntartó missziójának magyar állományával találkozott a Szarajevó melletti Butmirban kedden Szalay-Bobrovniczky Kristóf - olvasható a honvédelmi miniszter Facebook-bejegyzésében.

„Jó volt találkozni kedd este az EUFOR magyar állományával a Camp Butmirban. Ezek a magyar katonák vigyáznak Bosznia-Hercegovinából is Magyarország és Európa békéjére” – fogalmazott a politikus.

Arról is beszámolt: ebben az évben nemcsak magyar parancsnok vezeti a nemzetközi missziót, a légi mentési képességet (MEDEVAC) is a Magyar Honvédség adja két Airbus H145M és egy Mi-17 helikopterrel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Egyre több az oltásellenes szülő Magyarországon, aggódnak az orvosok

Egyre több az oltásellenes szülő Magyarországon, aggódnak az orvosok

Növekszik az oltásellenes szülők száma, és egyre több támadás éri a gyermekorvosokat a kötelező oltások beadása miatt – figyelmeztet a Magyar Orvosi Kamara (MOK). A kamara tucatnyi olyan esetről értesült, amikor szülők egy erre alakult szervezet segítségével pert indítottak orvosok ellen. Havasi Katalin, a Gyermekorvosok Társaságának főtitkára szerint a csecsemőkori kötelező oltások bevezetése előtt minden ötödik gyermek meghalt egyéves kora előtt - számolt be a RTL.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×