eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Taylor Swift amerikai énekes-dalszerző a MetLife Stadionban ad koncertet New Rutherfordban 2023. május 26-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Sarah Yenesel

Taylor Swiftet pornóképek miatt tiltotta le a Twitter

A platformot elöntötték a mesterséges intelligencia által az énekesnőről generált pornóképek.

Hibaüzenetet ír ki az X, ha rákeresünk Taylor Swift nevére – írja a BBC alapján a hvg.hu. A platform üzleti tevékenységéért felelős vezetője, Joe Bennaroch szerint ez egy a biztonság érdekében tett ideiglenes lépés. A korábbi Twitternek azért kellett lépnie, mert a mesterséges intelligencia által, az énekesnőről generált pornóképek öntötték el a platformot.

A botrány miatt már pénteken közleményt kellett kiadnia az X-nek, hogy a felek beleegyezése nélküli meztelen képek posztolása a platformon szigorúan tiltott. Azt egyelőre nem tudni, hogy az X mikor kezdte blokkolni a Swfit nevére való rákereséseket, ahogyan az sem, hogy élt-e már korábban is ezzel az eszközzel.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×