eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
ULAANBAATAR, MOGNOLIA - JANUARY 24: (----EDITORIAL USE ONLY - MANDATORY CREDIT - MONGOLIAN EMERGENCY MINISTRY/ HANDOUT - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS----) Firefighters work at the scene after a truck carrying 60 tons of liquified natural gas and a car collided at an intersection in Ulaanbaatar, Mongolia on January 24, 2024. According to Mongolian emergency officials, there are causalities reported. (Photo by Mongolian Emergency Ministry/Anadolu via Getty Images)
Nyitókép: Mongolian Emergency Ministry/Anadolu via Getty Images

Felrobbant egy tartálykocsi, pokoli pusztítást okozva – videó

Felrobbant egy 60 tonna cseppfolyósított földgázt szállító tartálykocsi, miután személyautóval ütközött Mongólia fővárosában, Ulánbátorban, legkevesebb hatan meghaltak és 11 ember megsérült – jelentették a helyi hatóságok szerdán.

A helyi katasztrófavédelem felvételein látszik, hogy hatalmas lángok csaptak föl a baleset helyszínén egy bevásárlóközpont előtt, egy lakóház és egy nemzetközi iskola közelében.

A tűzoltóknak sikerült megfékezniük a tüzet, kora reggelre teljesen el is oltották kösz- közölte a mongóliai katasztrófavédelmi hivatal a Facebookon.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×