eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Nyitókép: ring.com

Most milliomos lehet, aki videóra vesz egy földönkívülit

Szokatlan pályázatot hirdetett az Amazon egyik leányvállalata.

Ha eddig nem lepték el a közösségi oldalakat a feltételezett ufóvideók, akkor most igazi dömping várható, hiszen a Ring vállalat egymillió dolláros (367 millió forint) díjat ajánl fel annak, aki kézzelfogható bizonyítékot mutat be arról, hogy az idegenek köztünk járnak – írja a hirado.hu.

Az Amazon tulajdonában lévő, intelligens otthoni biztonsági eszközöket gyártó cég közölte, hogy komoly pénzjutalmat ad annak, aki a kapucsengője kamerájával tudományos bizonyítékot rögzít a földön kívüli életről. A megmagyarázhatatlan dolgot rögzítő videókat egytől egyig egy űr- és ufószakértő fogja megvizsgálni.

Tekintettel arra, hogy a NASA és a SETI évtizedek óta kutat idegen élet után, kicsi az esélye, hogy bárki is nyerjen, de kétségtelen, hogy az akció óriási tömegeket mozgat meg, hiszen egyre nagyobb az ufók körüli őrület.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×