eur:
394.75
usd:
366.01
bux:
71487.23
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pixabay.com

Savat öntött egy 11 évesre a játszótéren egy évvel idősebb társa

Az incidens egy detroiti játszótéren történt, az elkövető egy 12 éves gyermek.

Hátán, karján és lábán szenvedett másodfokú égési sérüléseket az áldozat, Deaira Summers, aki testvéreivel és családtagjaival játszott együtt - írja a CNN.

A 12 éves elkövető Summers egy családtagjával keveredett nézeteltérésbe, ezt követően öntött savat a vétlen lányra.

A lány édesanyja, Dominique Summers úgy fogalmazott: reméli, hogy az elkövető és mindenki más, aki az incidensben szerepet vállalt, megkapja méltó büntetését.

Elmondása szerint életük alaposan megváltozott azóta, hogy lánya megsérült: húsz perc alatt most két órába telik az, hogy a lány felöltözhessen.

Az égési sérülésekre alkalmazott kezelés szintén két órát vesz igénybe napi szinten, és ezt fél órával azelőtt kell elvégezni, hogy a lány megmosakodna.

A hétvégén tartott előzetes meghallgatáson a 12 éves gyermek óvadékát 10 ezer dollárban állapították meg.

"Ez a vádak rendkívül aggasztóak"

- mondta Kym Worthy Wayne megyei ügyész a közleményben. "Az ilyen hirtelen jött, szörnyű döntéseknek életre szóló hatásai lehetnek másokra. Erre nincs mentség".

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Kedvezmények és apróbetűs részek a diákszámla-csomagoknál: mi alapján válasszunk?

Kedvezmények és apróbetűs részek a diákszámla-csomagoknál: mi alapján válasszunk?

Sokan az egyetemi tanulmányaik megkezdésével párhuzamosan nyitják meg első lakossági folyószámlájukat, ezért a pénzintézetek rendkívül kedvező ajánlatokat kínálnak az új ügyfeleknek. Közeleg az egyetemi ponthatárok kihirdetése, ezért mostanában egyre több családban és fiatal felnőttben merül fel a kérdés: mire figyeljenek a bank kiválasztásakor? Kutatásunkban arra keressük a választ, hogy milyen szempontok alapján választanak diákszámla-konstrukciót a leendő ügyfelek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×